ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Καθημερινές διαμαρτυρίες των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ και ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ έναντι της εργοδοσίας της ιστορικής εφημερίδας.

rigas
Ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τις 2 απολύσεις δημοσιογράφων, με τους εργαζόμενους απλήρωτους 11 μήνες!
Η επιχείρηση της «Μακεδονίας» (του μεγαλομετόχου Τζον Ρήγα,
της νομικής εκπροσώπου Βίκυ Σουλοπούλου και του συμβούλου Χασδάϊ Καπόν), πήρε 10 εκατομμύρια ευρώ κρατική χρηματοδότηση εν μέσω κρίσης, πήρε τραπεζικά δάνεια και εντάχθηκε στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, αλλά έχει 11 μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους και απολύει άλλους δύο δημοσιογράφους που αρνήθηκαν να υπογράψουν ατομικά συμφωνητικά υπερασπιζόμενοι τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
 Θα είμαστε παντού: από τους δρόμους και  τις  πορείες έως τα υπουργεία, τους δήμους,  τα  δικαστήρια. 
black-friday-161202-sygkentrvsh Θα μας βρίσκουν απέναντί τους σε ό,τι  κάνουν, όπως στο… πάρτυ (!) που οργανώνει  η επιχείρηση της εφημερίδας: Παρασκευή  9/12 21:00 στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι.      Θα είμαστε εκεί!

-Να ακυρώσουμε τις νέες απολύσεις. 
-Να αποκρούσουμε τη νέα εργοδοτική αυθαιρεσία, τους εκβιασμούς και την τρομοκράτηση.
-Να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους, που είναι να πληγεί ο πυρήνας των εργασιακών σχέσεων, των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, η ίδια η ενημέρωση.
Αναδημοσίευση:asyntaxtostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.