ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Μετά το ΕΤΑΠ ΜΜΕ… Η σειρά του ΕΔΟΕΑΠ να κάνει το τελευταίο μεγάλο άλμα από το βατήρα.

Πιο μακριά.. πιο μακριά  είναι ο στόχος και από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ.
Η «φιλόξενη» και διάπλατη- καιρό  τώρα αγκαλιά της ιδιωτικής «ασφάλισης», περιμένει με προσμονή τους καινούργιους της… «πελάτες».
Πληροφορίες επιμένουν πως υπάρχει ανοιχτό το σενάριο να μετατραπεί ο ΕΔΟΕΑΠ σε επαγγελματικό ταμείο αν δεν δοθεί ο ειδικός πόρος. 
Σε αυτήν την κατεύθυνση, δεν είναι τυχαία η κατάργηση συγκεκριμένων διατάξεων που καθορίζουν τη λειτουργία των επαγγελματικών ταμείων. 
Διπλοθεσίτες και με τη βούλα…
Συγκεκριμένα, με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου τροποποιήθηκε η υπουργική απόφαση 1893/2015 για την «Έκδοση Κανονισμού Δεοντολογίας και Καλών Πρακτικών Λειτουργίας των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης». Με την τροποποίηση καταργήθηκε η απαγόρευση να συμμετέχουν στο ΔΣ των Ταμείων μέλη από διοικητικά συμβούλια συνδικαλιστικών οργανώσεων!
Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι στην ομάδα που προωθεί τη μετατροπή του ΕΔΟΕΑΠ σε επαγγελματικό ταμείο μετέχουν και αρκετοί συνδικαλιστές των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.