Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

5 ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ

Κατά τη διάρκεια της 3ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβούλου της ΕΠΗΕΑ την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010, οι τρεις εκπρόσωποι στο Δ.Σ. του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ πληροφορήθηκαν από συναδέλφους εργαζομένους στο ΠΗΓΑΣΟ ότι από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, η διοίκηση της εταιρείας είχε προβεί στην απόλυση 5 συναδέλφων μας (από το marketing, τα ένθετα, τμήμα προμηθειών και μισθοδοσίας), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των απολυμένων (διοικητικών υπαλλήλων) για το μήνα Οκτώβριο στους δέκα επτά.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι νέες απολύσεις στον ΠΗΓΑΣΟ δεν ήταν ούτε καν θέμα συζήτησης στην έγγραφη ημερήσια διάταξη της 3ης συνεδρίασης 26/10/2010 του Διοικητικού Συμβουλίου – ούτε καν θέμα συζήτησης στα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα προς συζήτηση.
Μετά την γνωστοποίηση του θέματος, απασχόλησε την ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου αποφασίστηκαν:
* Άμεση συνάντηση ευρείας αντιπροσωπείας του Δ. Συμβουλίου της ΕΠΗΕΑ με εκπροσώπους της εταιρείας.
* Γενική Συνέλευση των εργαζομένων (Διοικητικών), με την παρουσία των αντιπροσώπων των δημοσιογράφων – τεχνικών που εργάζονται στην εταιρεία.
Γενική συνέλευση των εργαζομένων τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου.

6 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ Ο ΓΚΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα συνάδελφε με φέρνει στά όρια μου καί η εκλεκτή του ΓΚΑΝΆ πού είναι και εκπροσωπός μας στόν ΕΔΟΕΑΠ,μέ το δήθεν ΑΓΑΘΟ υφάκι.Και αυτή δέν απόλυσε εργαζόμενους στόν ΕΔΟΕΑΠ μαζί με τη Σπανοπούλου ας κάνει κανένα ρουσφετάκι μπάς και την ξαναεκλέξουμε.Γνωρίζει κάποιος πόση είναι η αμοιβή γιά να είσαι μέλος τού ΔΣ τού ΕΔΟΕΑΠ-ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΙΤΕ ΑΔΙΚΟ.ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια, στο ΔΣ της ΕΠΗΕΑ, δεν έχουμε έναν εργαζόμενο στον ΠΗΓΑΣΟ ?
    Με ποια λογική ΔΕΝ "έβαλε" το θέμα των απολυμένων στη συνεδρίαση ?
    Αλέξη, χρωστάς μια (δημόσια) απάντηση.
    Να μην ξεχνάμε, ότι οι συνάδελφοι από τον ΠΗΓΑΣΟ, ψήφισαν ΜΑΖΙΚΑ, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και τους υποψήφιούς τους. Και νομίζω, πως δεν το έκαναν για να καλύπτουν τα αφεντικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10 ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΣΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ.ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ - Η ΕΠΗΕΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΦΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ...ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.