Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ.

Καλούνται οι συνάδελφοι /σες,
τακτικά και δόκιμα μέλη της ΕΠΗΕΑ, που εργάζονται στον ΔΟΛ, να παρευρεθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Εταιρείας σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 16:30.
Θέμα της Συνέλευσης: είναι η ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν τις ομαδικές απολύσεις των συναδέλφων μας και η λήψη αποφάσεων που θα κωδικοποιηθούν με την μορφή ψηφίσματος που θα επιδοθεί από τους εκπροσώπους  των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΠΗΕΑ, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του, την 21 Οκτωβρίου 2010 με θέμα την πολυεπίπεδη κλιμάκωση του αγώνα μας.
Στη Συνέλευση έχουν κληθεί και θα παρευρεθούν, αντιπροσωπεία των  ΔΣ της ΕΠΗΕΑ και ΕΠΠΗΤ, τα μέλη της Εργασιακής Επιτροπής του ΔΟΛ και αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων στα Ελληνικά Γράμματα.
Στη συνέλευση μπορούν επίσης να παρευρεθούν και οι εργαζόμενοι διοικητικοί υπάλληλοι του ΔΟΛ, που για διαφόρους λόγους και αιτίες, δεν ανήκουν σε καμιά Συνδικαλιστική Ένωση του Κλάδου και συμπαραστάθηκαν ενεργά στον αγώνα μας. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι σύμφωνα με τον ν. 1264/82 καλύπτονται πλήρως από την μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση του χώρου που στην προκειμένη περίπτωση για τους διοικητικούς είναι η ΕΠΗΕΑ.
Συνάδελφε/σα,
δεν χρειάζεται να τονισθεί ότι η παρουσία σου και η συμμετοχή σου στις εργασίες της Συνέλευσης θα είναι καθοριστική για τις μετέπειτα εξελίξεις.
 Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων μελών της ΕΠΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.