Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης εργαζομένων στον ΔΟΛ της ΕΠΗΕΑ

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΕΠΗΕΑ στον ΔΟΛ αποφάσισε:
α. Να κλιμακώσει τον αγώνα με την κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων αρχής γενομένης από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.
β. Να κλειστεί και να περιφρουρηθεί η κεντρική είσοδος επί της Μιχαλακοπούλου 80.
Οφείλουν οι Ενώσεις του Κλάδου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αυτές τις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που ζούμε.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους από όλα τα ΜΜΕ να μας συμπαρασταθούν, είτε με την παρουσία τους ή με ψηφίσματα ή με όποιο άλλο μέσο κρίνουν σκόπιμο.
Η αλληλεγγύη και η συσπείρωση είναι το όπλο μας ! 

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το διάστημα η ΕΠΗΕΑ έχει να αντιμετωπίσει μαζικές απολύσεις μελών της και η παρουσία της είναι έντονη: ανακοινώσεις, διαμαρτυρίες, γενικές συνελεύσεις, απεργίες. Αυτός πραγματικά είναι ο ρόλος της! Παράλληλα βέβαια χρειάζονται μεγάλες προσπάθειες, με ενέργειες διαφανείς και ουσιαστικές ώστε να επιτύχει έστω και μέρος του σκοπού της.
    Τον Απρίλιο του 2010 (πριν απο εξι μήνες) απολύθηκε μέλος της ΕΠΗΕΑ απο τον ΕΔΕΟΑΠ, εργαζόμενο πάνω απο 10 χρονια στον ΕΔΟΕΑΠ. Το γνωρίζει κανείς αυτό το γεγονός? Μάλλον είναι γνωστό σε πολύ λίγους...
    Τότε δεν έγινε ούτε καν μια ανακοίνωση από την ΕΠΗΕΑ. Έγιναν μόνο διάφορες ανεπίσημες συζητήσεις, μια βεβιασμένη Γενική Συνέλευση των Εργαζόμενων στον ΕΔΟΕΑΠ με μεγάλα λόγια και «διαβεβαιώσεις» και πάρα πολύ μεγάλο παρασκήνιο..........
    Τότε η ΕΠΗΕΑ χρησιμοποιήθηκε για να εξυπηρετηθούν προσωπικές επιδιώξεις μελών της πλειοψηφίας του τότε Διοιηκητικού Συμβουλίου της. Εξουδετερώθηκαν όσα μέλη του τότε ΔΣ της ΕΠΗΕΑ προσπάθησαν να λειτουργήσουν με συνδικαλιστική συνέπεια και συναδελφική συνείδηση έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της τότε πλειοψηφίας: η πλήρης αποσιώπηση της απόλυσης από τον ΕΔΟΕΑΠ! (ΓΙΑΤΙ???????????)
    Αναρωτιέται κανείς: αν η ΕΠΗΕΑ δεν έκανε τίποτα απολύτως για απόλυση μέλους της απο τον ΕΔΕΟΑΠ, μέσα στα ίδια «τα σπλάχνα του χώρου» - «το ίδιο της το σπίτι», πώς θα πείσει οτι θα κάνει πραγματικά κάτι για τις άλλες απολύσεις απο «ξένους» ιδιοκτήτες μέσων???????? Σκεφτείτε μόνο οτι τώρα διανύουμε προεκλογική περίοδο ενώ τότε... ΤΥΧΑΙΟ??????????
    Ας δούμε επιτέλους πίσω από χαμόγελα και δημόσιες σχέσεις, ποιούς επιλέγουμε να μας εκροσωπήσουν και να διαχειριστούν καθαρά και υπεύθυνα τόσο κρίσιμα ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.