Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην Απογευματινή.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
στην ΕΠΗΕΑ στηρίζει με όλα τα μέσα
το αγώνα όλων των εργαζομένων στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ.
Οι «εργολάβοι» της ενημέρωσης, οι οποίοι αρνούνται να καταβάλουν επί μήνες δεδουλευμένες αποδοχές στους εργαζομένους, βρίσκουν νομικό παραθυράκι με τη προσφυγή στο Άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, στην προσπάθεια ακύρωσης της διαδικασίας απαίτησης των εργαζομένων για την καταβολή (δεδουλευμένων , υπερωριακής απασχόλησης, Κυριακών , αποζημιώσεων κλπ.).Παράταση που δόθηκε από το δικαστήριο με την αναβολή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων(ΕΣΗΕΑ οχι ΕΠΗΕΑ).

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι κατά το χρόνο κατά τον οποίο η εταιρεία θα υπαχθεί στο Άρθρο 99 δεν μπορούν να γίνουν κατασχέσεις περιουσιακών της στοιχείων, αλλά ούτε και να στραφεί κάποιος ατομικά κατά της Εταιρείας.
Το συνδικαλιστικό κίνημα του Κλάδου, ενωμένο μπορεί να σταματήσει και να κλείσει τη πόρτα διαφυγής στους κάθε λογής «Σαραντόπουλους» που με την «άδεια του νόμου» επιχειρούν να δραπετεύσουν νύχτα, έχοντας κεφαλαιοποιήσει ενδεχομένως σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, την υπεραξία από την αισχρή εκμετάλλευση των εργαζομένων αδιαφορώντας στυγνά και κυνικά για την επιβίωσή τους.
Καλούμε τους συναδέλφους/σες από όλα τα ΜΜΕ, να συμμετέχουν ενεργά στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ.
Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης αποστέλλει η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των εργαζομένων στο ΔΟΛ, αντιπροσωπεία της οποίας θα ενισχύσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Συντονιστική Γραμματεία του ΔΙΚΤΥΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΩΣΤΕ Ο ΓΚΑΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΖΗΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Εργαζομενη στην Απογευματινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.