Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Πλησιάζει το τέλος (θετικό ή αρνητικό) στο MEGA

Ποινικές συνέπειες για τον τελευταίο διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Πεφάνη
Εξαιρετικά αντικρουόμενες απόψεις καταγράφονται στο ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι στο MEGA! Θα μπορούσαν να συμπυκνωθούν σε δυο: η πρώτη προσδιορίζει το τέλος, θετικό ή αρνητικό, το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου… δίνοντας μια λυτρωτική διάσταση στο γεγονός. Και η δεύτερη τοποθετεί τις εξελίξεις το φθινόπωρο του 2017.
Σύντομα λοιπόν τις επόμενες ημέρες μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί η πρώτη εκδοχή. Αυτό εξαρτάται από το αν θα πληρωθούν οι φόροι στο τέλος του μήνα. Πάντως η μη πληρωμή τους συνεπάγεται κατασχέσεις… με ποινικές επιπτώσεις σε στελέχη του καναλιού που είχαν δικαίωμα υπογραφής!
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Νίκος Πεφάνης, αφού ήδη έχει κληθεί από τη Δικαιοσύνη!
Με άλλα λόγια στενεύουν τα περιθώρια επικίνδυνα… και από την άλλη πλευρά οι τράπεζες αναμένεται να απαντήσουν ως προς τα ποσά που χρειάζονται πλέον να μπουν για την ΑΜΚ… Υπολογίζεται λοιπόν ότι αυτό το ποσό θα είναι μικρό, δηλαδή περίπου στα 6 με 7 εκ ευρώ που επιτρέπει σε ορισμένους τουλάχιστον να δηλώνουν αισιόδοξοι… θεωρώντας σε
συνδυασμό με την αναδιάρθρωση των δανείων που πρέπει να γίνει ότι δεν αποκλείεται να κινηθεί κάτι από την πλευρά των μετόχων την ύστατη στιγμή!
Και όντως πλέον όλα είναι οριακά στο κανάλι… Οι άνθρωποι κλειδιά, δηλαδή οι εργαζόμενοι στη ροή, αυτοί που πατάνε το κουμπί για το πούμε απλά και παίζουν οι επαναλήψεις… έχουν ξεπεράσει τις αντοχές τους και τίποτα πια δεν αποκλείεται. Ακόμη και να πέσει «μαύρο» αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη το επόμενο 20ημερο!
Αναδημοσίευση:enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.