ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Μπήκε ο ΟΠΑΠ στον Alpha με 25%!

Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο οποίος ουσιαστικά ανήκει στον μεγαλοεπιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, οι διαπραγματεύσεις που γίνονταν τον τελευταίο καιρό, κάτω από απόλυτη μυστικότητα, με τους τσέχους ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ κατέληξαν σε συμφωνία για την απόκτηση του 25% του καναλιού.
Για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Κοντομηνάς αποδεικνύεται μεγάλος παίκτης, και μάλιστα αιφνιδιάζει με τις επιχειρηματικές κινήσεις του. Σε όποιον, δε, τομέα έχει επενδύσει, έχει δημιουργήσει καινούργια κατάσταση. Απόδειξη, η κυριαρχία του Alpha στον χώρο των ΜΜΕ.
Να θυμίσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα –μετά την ανακήρυξη των τεσσάρων υπερθεματιστών (Αλαφούζος, Μαρινάκης, Κυριακού και Σαββίδης)– πολλές ήταν οι κρούσεις προς τον Κοντομηνά για ενοικίαση των εγκαταστάσεων του Alpha από τη στιγμή που είχε μείνει εκτός. Κρούση είχε κάνει και ο Σαββίδης, όμως δεν υπήρξε προσέγγιση στους όρους που έθετε ο Κοντομηνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.