ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

MEGA:Οι εν επισχέσει δεν αποφάσισαν αναστολή χωρίς ...κάποιες εγγυήσεις

Χωρίς οριστική απόφαση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση των εν επισχέσει εργαζομένων του Mega με τους δικηγόρους του καναλιού.
Η εισήγηση των δικηγόρων ήταν να προχωρήσουν σε προσωρινή αναστολή της επίσχεσης ως τα τέλη του μήνα, κάτι που βρήκε σύμφωνους τους περισσότερους δημοσιογράφους και κυρίως τους προβεβλημένους και πιο παλιούς συντάκτες οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να επιστρέψουν.
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, οι δημοσιογράφοι του σταθμού θέλουν πλέον να γυρίσουν στα γραφεία τους, ωστόσο δόθηκε μια μικρή αναβολή για την οριστική απόφαση ως την ερχόμενη Δευτέρα έτσι ώστε να υπάρχουν κάποιες ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης για να κατοχυρωθούν και οι εργαζόμενοι οι οποίοι παρενέβησαν και εξέφρασαν την αγωνία τους καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης (στην συνάντηση δεν συμμετείχαν τα πρωτοκλασάτα ονόματα καθώς δεν έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας). 
Τελικά αποφασίστηκε να βγει μία ανακοίνωση που θα απευθύνεται προς τους μετόχους του καναλιού, να ζητηθεί ένα χρονοδιάγραμμα και να επαναληφθεί η συνάντηση την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.