ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΙΤΑ: Ο αγώνας για την εξόφληση των δεδουλευμένων στο MEGA συνεχίζεται

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Σωματείο μας, δεχόμενο πληροφορίες ότι από τα τιμολόγια της ALPHA BANK ύψους 2.000.000 ευρώ έχει μαζευτεί ένα ποσό που δεν επαρκούσε για την μισθοδοσία ούτε καν του Δώρου Χριστουγέννων για τους συναδέλφους μας του MEGA και συνυπολογίζοντας την αρχική άρνηση των μετόχων του σταθμού να συμπληρώσουν το μικρό ποσό που έλειπε, οργάνωσε παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία τους.  Σε μια παράλληλη εξέλιξη την ώρα που τελείωναν οι κινητοποιήσεις, ξεκίναγε ο αιφνιδιαστικός έλεγχος στα γραφεία του MEGA για την μη καταβολή του Δώρου και των δεδουλευμένων, από τους Επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε.
Ταυτόχρονα δεχθήκαμε τηλεφώνημα ότι ένας εκ των μετόχων θα καλύψει την όποια χρηματική διαφορά και το Δώρο θα πληρωθεί άμεσα.  Όπως και έγινε.
Συνάδελφοι,
ο αγώνας μας για την εξόφληση των δεδουλευμένων και για την επιβίωση του σταθμού θα συνεχιστεί.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε για την αλληλεγγύη τους όλα τα σωματεία και τις ομοσπονδίες που βρίσκονται στο πλευρό μας.
 για ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.