ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Εφοδος της επιθεώρησης Εργασίας στα Παραπολιτικά

«Η χούντα Τσίπρα - Καμμένου ξαναχτύπησε. Μετά τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς σήμερα εισέβαλε στα γραφεία η επιθεώρηση εργασίας. Ας στείλουν όποιον θέλουν. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι...» Αυτό έγραψε στο fb το πρωί της Παρασκευής ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης την ώρα που στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο θα γινόταν η δίκη μετά τη μήνυση Καμμένου.
Παρών στο δικαστήριο από την πλευρά των κατηγορούμενων δημοσιογράφων ήταν μόνο ο Παναγιώτης Τζένος.  Η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 2 Φεβρουαρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου των κατηγορουμένων Μάκη Βορίδη.
Μετά την εκφώνηση της απόφασης από την πρόεδρο του δικαστηρίου, ο Π. Καμμένος ζήτησε το λόγο για να αναφέρει ότι η δίκη πρέπει να.. επισπευθεί, καθώς ο γιος του την ερχόμενη εβδομάδα αναχωρεί για τις ΗΠΑ και μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την είσοδό του στη χώρα, καθώς οι κατηγορούμενοι του απέδωσαν τον χαρακτηρισμό του συνεργάτη της Πόλας Ρούπα.
Από την πλευρά ο Παναγιώτης Τζένος τόνισε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι την ώρα που γινόταν η δίκη έγινε έφοδος της επιθεώρησης εργασίας στα γραφεία της εφημερίδας. Περιμένουμε  και τα τανκς».

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.