ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Κινητικότητα για το barcode στα έντυπα

Έστω και με καθυστέρηση, προχωρά η καθιέρωση γραμμωτού κώδικα (barcode) για την on line παρακολούθηση και τον έλεγχο των κυκλοφοριών των εφημερίδων και των περιοδικών. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι διαδικασίες θα είναι άμεσες προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαφάνεια καθ’ όλη τη διαδικασία διακίνησης (παραλαβή εντύπων, αποστολή, πώληση, επιστροφή, πιστοποίηση κ.λπ.).
Η εφαρμογή του νόμου για το barcode στις εφημερίδες, ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο ωστόσο, έξι μήνες μετά δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή.
Η δημιουργία on line κεντρικού συστήματος διαχείρισης και πώλησης εντύπων (εφημερίδων και.. περιοδικών) με barcode από τα σημεία πώλησης θα εξασφαλίσει τη διαφάνεια στις κυκλοφορίες, θα εξαλείψει τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και του παρόντος («καπέλα» κ.λπ.) και θα διασφαλίσει πρόσβαση στη διαφημιστική αγορά ανάλογη με την πραγματική απήχηση του κάθε εντύπου.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.