Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή με νόημα….. στον Πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ της εκπροσώπου των εργαζομένων διοικητικών υπαλλήλων στο ΔΟΛ -Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!

Πρός τον Πρόεδρο                                                        Αθήνα 2 Δεκεμβρίου 2011          
 Του Δ.Σ.της ΕΠΗΕΑ

Κύριε Γκανά,
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, σωματεία του κλάδου καθώς και συνδικαλιστικές κινήσεις, με αυξημένα αντανακλαστικά, αμέσως μετά την εκδήλωση της τελευταίας εργοδοτικής επίθεσης  που εκδηλώθηκε στο ΔΟΛ(μετά τις ομαδικές απολύσεις –διώξεις συνδικαλιστών κ.τ.λ) με στόχο τη πλήρη ισοπέδωση των Σ.Σ.Ε  και του συνόλου του θεσμικού εργασιακού πλαισίου ,που τις διέπει  εξέδωσαν ανακοινώσεις καλώντας και δίνοντας εντολή στα μέλη των αντίστοιχων συνδικαλιστικών ενώσεων που εργάζονται στο ΔΟΛ, να μην υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας.
Εντολή διοικήσεων που εκτός των άλλων σημαίνει ξεκάθαρα οτι θα μπουν μπροστά σε ενα απεργιακό αγώνα διαρκείας ,υλοποιώντας τις με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσεις των Γεν.Συνελέυσεων των εργαζομένων στο ΔΟΛ.
Ξεκάθαρη  πρόθεση να μην αφήσουν τον κάθε ένα εργαζόμενο έρμαιο στις πιέσεις του κάθε διευθυντή – προισταμένου  τμημάτων ο οποίος μπορεί να επικαλεστεί άρνηση οποιασδήποτε ατομικής διαπραγμάτευσης καθόσον αυτό είναι εντολή από το Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ.


Κύριε Γκανά,
Στην τελευταία γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων στο ΔΟΛ, τοποθετηθήκατε λέγοντας ότι: «…σε πολλούς εργασιακούς χώρους χάθηκε η μάχη, γιατί οι εργαζόμενοι δεν ήθελαν να αγωνιστούν…..».
Σας διαβεβαιώνουμε, το έχουμε εξάλλου και στο παρελθόν αποδείξει, ότι τουλάχιστον οι συνάδελφοι μας διοικητικοί στο ΔΟΛ, να προχωρήσουν αγωνιστικά.
Επομένως δεν υφίσταται ούτε υποθετικά αυτή η συνθήκη που επικαλεστήκατε για άλλους εργασιακούς χώρους και οφείλεται θεσμικά ως ΕΠΗΕΑ να οργανώσετε και να μπείτε μπροστά σ αυτό τον αγώνα.
Τέλος σας γνωστοποιώ την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μας στο ΔΟΛ, στην ως άνω περιγραφόμενη ανακοίνωση να αναφερθεί (και κυριότερα να υλοποιηθεί) ότι τα διευθυντικά στελέχη (μέλη της ΕΠΗΕΑ…αυτό είναι μια άλλη συζήτηση), που θα ασκήσουν την οποιαδήποτε πίεση θα παραπεμφθούν στο πειθαρχικό με αίτημα διαγραφής τους.

Η  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΟΛ
 Γιάννα Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.