Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τα τρία μέλη του Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ που εκπροσωπούν το ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ τους απολογισμούς του προεδρείου.

 Όλοι/λες στη τακτική Γεν.Συνέλευση της ΕΠΗΕΑ
(ΚΥΡΙΑΚΗ 5μ.μ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ)

Προς τον Πρόεδρο
& τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ

                                                                           Αθήνα, 6 Δεκέμβρη 2011
 Πρόεδρε,

Επειδή ως γνωστό, στα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ, δεν καταγράφεται και σε πολλές περιπτώσεις παραποιείται η θέση και η άποψη των τριών εκπροσώπων μελών του Δ.Σ. του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ, συνέπεια αυτών να μην υπογράφονται από εμάς – αλλά και από τους δύο εκπροσώπους της ΔΑΣ για τους ίδιους λόγους, θεωρούμε απαραίτητο με την παρούσα να δηλώσουμε ότι:

  • Οι τρεις εκπρόσωποι στο Δ.Σ. του «ΔΙΚΤΥΟΥ» - Στ.Πρωτολάτης,    Χρ.Διαμάντης & Παν.Σκουτέρης καταψηφίζουν το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ απολογισμό.
  • Επίσης καταψηφίζουν την ΄Εκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. 11/2010 έως 11/2011 καθώς και τους Οικονομικούς απολογισμούς του Δ.Σ. (από 1/1/2010-31/12/2010) καθώς και τον προϋπολογισμό χρήσεως 2011.

Τέλος, επισημαίνουμε το γεγονός ότι, σύμφωνα με την πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης /15.11.2011 καλούμαστε ως σώμα να εγκρίνουμε οικονομικό Απολογισμό προηγούμενου Δ.Σ. που η θητεία έχει λήξει (1/1/2010-31/12/2010) και ο Ταμίας του τότε Δ.Συμβουλίου με την υποβολή της παραίτησης του, είχε αναφερθεί σε καταστάσεις, που δεν τιμούν τη Διοίκηση.
Στην ως άνω πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, καλείται το σώμα να εγκρίνει προϋπολογισμό χρήσεως 2011, όταν έχει σχεδόν κλείσει η οικονομική χρήση του 2011.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι απουσιάζει από την πρόσκληση ο Οικονομικός Απολογισμός  μαζί με τα στοιχεία του προϋπολογισμού για τον ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΛΟΓ/ΣΜΟ.
Με την παράκληση η παρούσα επιστολή, η οποία πρωτοκολλήθηκε, να επισυναφθεί στα πρακτικά της από 25/11/2011 (25η) συνεδρίαση του Δ.Συμβουλίου της ΕΠΗΕΑ.

Για το «ΔΙΚΤΥΟ»
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ
 Στ.Πρωτολάτης
  Χρ.Διαμάντης
 Παν.Σκουτέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.