Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Καμία συμφωνία Σαββίδη – Μπόμπολα για ΠΗΓΑΣΟ και MEGA

Αν οι τράπεζες δεν αποδεχθούν «κούρεμα» 70%
Σε ρυθμούς Ιβάν Σαββίδη θα γυρίζει για τις επόμενες ημέρες ο πλανήτης media μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση… Ακόμη και να μην είχε νικήσει ο ΠΑΟΚ (πολύ δε περισσότερο τώρα)… οι κινήσεις του ομογενή επιχειρηματία σχετικά με το αν θα επενδύσει ή όχι – τελικά, στα ελληνικά ΜΜΕ θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και αναμένεται να προκληθεί συνωστισμός φημών και δημοσιευμάτων!
Το Enimerosi24 με σεβασμό στην ιστορία του και στους αναγνώστες και φυσικά πιστό στις αρχές του ρεπορτάζ, θα μεταφέρει μόνο τα διασταυρωμένα γεγονότα.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ της πλευράς Σαββίδη και της οικογένειας Μπόμπολα για τον ΠΗΓΑΣΟ και το MEGA.
Είναι προφανές ότι ασκούνται μεγάλες πιέσεις στον ομογενή επιχειρηματία να προχωρήσει… Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο από το περιβάλλον του ότι αν οι τράπεζες δεν προχωρήσουν σε γενναίο «κούρεμα» των δανείων της ΠΗΓΑΣΟΣ δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία.
Συγκεκριμένα η πλευρά Σαββίδη κάνει λόγο για δάνεια ύψους περίπου 250 εκ ευρώ και το «κούρεμα» που φέρεται να διαπραγματεύεται με τις τράπεζες κυμαίνεται μεταξύ 60% έως 70%. Στόχος του επιχειρηματία είναι τα δάνεια της ΠΗΓΑΣΟΣ να πέσουν σε απόλυτους αριθμούς περίπου στα 70 εκ. ευρώ.
Τότε και μόνο τότε τονίζουν πηγές από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ο επιχειρηματίας θα προχωρήσει σε συμφωνία με την οικογένεια Μπόμπολα για τον ΠΗΓΑΣΟ και το MEGA… και μάλιστα – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, προτίθεται να επενδύσει τα χρήματα που θα έδινε για την εξαγορά της τηλεοπτικής άδειας (περίπου 60 εκ ευρώ) στο διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου που ακυρώθηκε από το ΣτΕ.
Την ίδια ώρα έντονες πιέσεις προς τις τράπεζες ασκεί και η πλευρά Μπόμπολα, προκειμένου να δεχθούν το αίτημα Σαββίδη για γενναίο «κούρεμα»… με το επιχείρημα ότι σε διαφορετική περίπτωση ο ίδιος θα κλείσει το «μαγαζί» και οι τράπεζες θα χάσουν τα πάντα! Ενώ αν αποδεχθούν την πρόταση Σαββίδη θα καταφέρουν να εισπράξουν ένα μέρος των χρημάτων τους.
Τέλος υπολογίζεται ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, χωρίς να αποκλείεται να συμβεί κάτι νωρίτερα, θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Αναδημοσίευση:Enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.