Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

MEGA: οι τράπεζες αρνούνται να καταβάλλουν τη μισθοδοσία

Κατά τη διάρκεια του επόμενου τριμήνου το κανάλι γυρίζει σελίδα
Αν και οι εργαζόμενοι του MEGA πήραν το δώρο του Πάσχα, το πρόβλημα της μισθοδοσίας παραμένει. Και πιθανότατα να ενταθεί, μιας και η προχθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκανε δεκτή την αίτηση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ για προστασία των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού από τους πιστωτές του… αναδεικνύει ακόμη πιο έντονα την κόντρα μεταξύ Τραπεζών και μετόχων για το ποιος έχει την υποχρέωση να καταβάλλει τη μισθοδοσία των εργαζομένων.
Ως ανώνυμη εταιρία το MEGA και οι μέτοχοί του υποστηρίζουν ότι η υποχρέωση στις.. συνθήκες που έχει περιέλθει το κανάλι, ανήκει στις τράπεζες οι οποίες διαχειρίζονται τους λογαριασμούς του καναλιού… που ακόμη και σε αυτή τη φάση εξακολουθεί να έχει έσοδα. Στην ουσία υποστηρίζουν ότι υπάρχουν 35.000.000 ευρώ στις τράπεζες και αυτές αρνούνται να καταβάλλουν τους μισθούς των εργαζομένων.
Κατά τα άλλα την ερχόμενη εβδομάδα – εκτός απροόπτου, αναμένεται η Grand Thornton να έχει ολοκληρώσει τη συλλογή των στοιχείων που χρειάζεται για την κατάρτιση του business plan… χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα τελειώσει και το μαρτύριο που βιώνουν οι εργαζόμενοι.
Βεβαίως δεν θα τραβήξει και για πολλούς μήνες ακόμη… αφού πρόσωπα που έχουν γνώση της υπόθεσης του MEGA, υποστηρίζουν ότι σύντομα θα ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση… υπολογίζοντας ότι το οριστικό τέλος θα δοθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο, δεδομένου ότι οι προθεσμίες είναι συγκεκριμένες και έχουν τεθεί από τα Δικαστήρια.
- από το enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.