Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Mega: τελεσίγραφο σε μετόχους και τράπεζες

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζομένοι του καναλιού
«Ενημερώνουμε μετόχους και τράπεζες, ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή και καμία αντοχή. Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις για την εξόφληση του επιδόματος του Πάσχα και για την σταδιακή εξομάλυνση της μισθοδοσίας, σε συνδυασμό με διευθέτηση των οφειλών που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων.
Απευθύνουμε κοινή προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση, ότι τυχόν μεθοδεύσεις για περικοπές μισθών ή θέσεων εργασίας την επομένη της διαμόρφωσης του σχεδίου βιωσιμότητας (business plan) θα βρουν ενωμένους τους εργαζομένους του MEGΑ και όλες τις Ενώσεις.»
Τα παραπάνω αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που παραμένουν επί εννέα μήνες απλήρωτοι.. Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι επισημαίνουν:
«Όλες οι υποσχέσεις παρέμειναν ανεκπλήρωτες και όλες οι δημόσιες δεσμεύσεις έπεσαν στο κενό, ενώ εκατοντάδες οικογένειες έχουν πέσει θύματα κοροϊδίας και πάσης φύσεως σκοπιμοτήτων, κατά παράβαση κάθε έννοιας ηθικής και νομιμότητας.
Εδώ και ένα μήνα, παρά την εξαθλίωση που βιώνουν, οι εργαζόμενοι του MEGA εξαντλούν κάθε όριο αντοχής και ανοχής, εν αναμονή του αποτελέσματος της προσπάθειας για εκπόνηση σχεδίου βιωσιμότητας (business plan) από αρμόδια εταιρεία, η οποία εμφανίζεται ως εντεταλμένη των τραπεζών και τελεί σε συνεννόηση με τους μετόχους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.