Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για:«δυνατότητα παγώματος νόμων, που προβλέπουν τις νέες περικοπές στις συντάξεις»

Ας σταματήσουν επιτέλους οι κάθε λογής «επαΐοντες»….να προκαλούν τη κρίση μας, εμπορευόμενοι την εξαθλίωση.
Με δεδομένο ότι η παρούσα υπηρεσιακή κυβέρνηση –βάση του συντάγματος –δεν έχει καμία δικαιοδοσία να προβεί σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου ή ακυρωτική δυνατότητα ακόμα και σε επίπεδο απλής αναστολής ισχύουσα  νομοθεσίας.

Τι νόημα έχουν αυτές οι επιστολές, παρά το να:
Συγκαλύψουν αλλεπάλληλες τακτικές ήττες, ανικανότητες &, συνειδή απροθυμία να αντιμετωπισθεί η ασφαλιστική ισοπέδωση & από την πλέον αμυντική θέση.
Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ ας εφαρμόσει άμεσα την ισχύουσα νομοθεσία για τους ασφαλισμένους –συνταξιούχους του ταμείου μας και ενδεικτικά αναφέρουμε:

1) Την άμεση καταβολή του επιδόματος ανεργίας, στους συναδέλφους /σες, που βρίσκονται σε καθεστώς «επίσχεσης» εργασίας σε εφαρμογή του Νόμου Κουτρουμάνη ..ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 1646 11 Μαΐου 2012 Αριθμ. Φ. 10070/10855/730
2) Να καταβληθεί άμεσα το επίδομα γάμου στις συνταξιούχες γυναίκες που «εξαναγκάζονται» σε ένα φαύλο κύκλο μακροχρόνιων δικαστικών προσφυγών για την καταβολή του.

Αυτά και πολλά άλλα –όχι επι του παρόντος ……στους γραφειοκράτες αλλά και στις συνδικαλιστικές  «ηγεσίες» που διαχειρίστηκαν το παρόν και το μέλλον μας, σ’ ένα βάρβαρο σύστημα που:

Σκοτώνει τα «άλογα»που γέρασαν ….δολοφονεί την αυριανή ελπίδα της νέας γενιάς για αξιοπρεπή σύνταξη- πρόνοια- υγεία & περίθαλψη.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ….


Δημοσιεύουμε την Επιστολή του Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.