Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Άλλες έξι απολύσεις στη «Μακεδονία»

Νέες εκκαθαρίσεις δημοσιογράφων από τους υμνητές του μνημονίου Σουλοπούλου, Αλεξανδρίδη και Πυργιώτη
Δεν πρόλαβε να καταπέσει ο μετεκλογικός θόρυβος και τα «τοπικά» αφεντικά της «Μακεδονίας» προχώρησαν σε 6 νέες απολύσεις συντακτών εφαρμόζοντας κατά γράμμα το «μνημόνιο» απολύσεων και περικοπών που έχουν αποφασίσει και προβλέπει μείωση προσωπικού κατά 40% και μισθών κατά 30%.
Σήμερα το πρωί η διεύθυνση της εφημερίδας δηλαδή το μνημονιακό τρίδυμο Β. Σουλοπούλου (εκδότρια – δικηγόρος), Μ. Αλεξανδρίδης (διευθυντής εφημερίδας – μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ) και Μ. Πυργιώτη (σύμβουλος έκδοσης – γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής) προχώρησαν σε νέες «εκκαθαρίσεις» στην εφημερίδα, απολύοντας..
άλλους 6 δημοσιογράφους.
Και οι 6 απολυμένοι συντάκτες δεν είχαν υπογράψει τις ατομικές συμβάσεις που έχει επιβάλει η εργοδοσία με την ανοχή και την συναίνεση της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΕΣΗΕΜΘ. Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι 6 απολύσεις όπως και οι 7 που προηγήθηκαν. Όλοι αρνήθηκαν και δεν συναίνεσαν στις περικοπές μισθών και γι αυτό δεν συμπεριλήφθησαν στο πλάνο της εργοδοσίας το οποίο προβλέπει ειδικά για τους δημοσιογράφους μόλις 27 θέσεις εξαρτημένης εργασίας.

-περισσότερα στο Ασύνταχτος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.