Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ καταδικάζει ρητά και κατηγορηματικά την απόλυση του εκπροσώπου των εργαζομένων στη ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Χρήστου Τσώκου


Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ καταδικάζει ρητά και κατηγορηματικά την απόλυση του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ τυπου & ΜΜΕ και εκπροσώπου εργαζομένων των διοικητικών υπαλλήλων στη ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, συναδέλφου Χρήστου Τσώκου.
Η Συντονιστική Γραμματεία του ΔΙΚΤΥΟΥ επισημαίνει  ιδιαίτερα ότι η εργοδοτική τρομοκρατία σπάει με συγκεκριμένες και μαζικές δράσεις και όχι με εξαγγελίες προθέσεων .
Καλούμε τους συναδέλφους στην ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να μην επιτρέψουν το νέο εργοδοτικό κανιβαλισμό και να προχωρήσουν άμεσα σε Γενική Συνέλευση συγκεκριμενοποιώντας τις αγωνιστικές παρεμβάσεις –κινητοποιήσεις τους. Παράλληλα και ταυτόχρονα το Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ  οφείλει  να προσφύγει άμεσα με σχετική καταγγελία στο ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Όσον αφορά την μειοψηφία του Προεδρείου δεν έχει καν ακόμα εκδώσει  την τυπική καταδικαστική ανακοίνωση κατά της εργοδοσίας, για την απόλυση του συναδέλφου Χρ.Τσώκου.

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.