Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Καταδικάζουμε τις μεθοδεύσεις του ομίλου Κυριακίδη”

                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. βρίσκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων εργαζομένων ιδιαίτερα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, δημοτικούς και ιδιωτικούς, που είναι στο στόχαστρο και θέλουν ή να τους κλείσουν ή να τους ποδηγετήσουν.
Καταδικάζουμε την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού ‘’FLASH 961’’ και ταυτόχρονα καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις του ομίλου Κυριακίδη, ο οποίος εκτός των άλλων έχει επιστρατεύσει και τις γνωστές εργοδοτικές μεθόδους του μεσαίωνα, με τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία, για να κάμψει τους αγώνες των εργαζομένων.
Το τελευταίο δε διάστημα η ανεκδιήγητη Διοίκηση Π. Κυριακίδη – Λαυρεντιάδη έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια εξόντωσης με κορυφαία ενέργεια την υποβολή μήνυσης, με άκρως ανυπόστατες και συκοφαντικές καταγγελίες, στον μπροστάρη και πολύ δυναμικό αγωνιστή πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ., ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος με την ιδιότητα του αυτή εξέδιδε Δελτία Τύπου, στα οποία ανέφερε τη διεκδίκηση και την αγωνιστική διάθεση του Δ.Σ. της ΕΤΕΡ (μέλος της ΠΟΣΠΕΡΤ) και των εργαζομένων του σταθμού “FLASH” ζητώντας τα αυτονόητα, δηλαδή το δικαίωμα στη δουλειά με αξιοπρέπεια και την τήρηση των όποιων νόμων απέμειναν για τους εργαζόμενους.
Η Διοίκηση του ραδιοσταθμού επιχειρεί … να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση και να …..λογοκρίνει ακόμα και τις ανακοινώσεις της.
Η προσπάθεια αυτή δίωξης του προέδρου της Ε.Τ.Ε.Ρ. δεν είναι προσωπική.

Είναι δίωξη εναντίον όλων μας και σύντομα θα πάρουν την συνολική απάντησή του Σ.Κ. και θα έχουν την αντιμετώπιση που αξίζουν και που επιτάσσουν οι καιροί.
Θέλουμε να προειδοποιήσουμε όλους αυτούς, που επιχειρούν με τέτοιες μεθοδεύσεις να ποινικοποιήσουν τη συνδικαλιστική δράση και να κάμψουν τον αγώνα των εργαζομένων για τα ελάχιστα δικαιώματα που τους έχουν αφήσει …. οι κουκουλοφόροι, η Τρόικα και οι υποταγμένοι και δοτοί πολιτικοί.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώσουν και να μας χαλυβδώσουν.
Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος αλλά είναι και η μόνη επιλογή.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ραδιοσταθμό “FLASH”, για εφαρμογή των Σ.Σ.Ε., των θέσεων εργασίας και την αξιοπρεπή άσκηση του επαγγέλματος – λειτουργήματος, καλώντας όλους τους εργαζόμενους, τεχνικούς και μη, σε όλα τα ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να συμμετέχουν δυναμικά σ’ αυτές.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.