Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ψήφισμα γενικής συνέλευσης 3ης Μαϊου

Η γενική συνέλευση των εργαζόμενων στην Χ.Κ Τεγόπουλος στις 3 Μαϊου 2012:

- Αποφάσισε να ζητήσει απο τα Δ.Σ των σωματείων του χώρου ( ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, Λιθογράφοι) και τις νομικές τους υπηρεσίες, να συνεργασθούν στο εξής και να βρουν τρόπο ούτως ώστε όλα τα χρήματα από τις κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, που έχουν βρεθεί , να καταβληθούν ισόποσα σε όλους τους εργαζόμενους .
-Υπενθυμίζει ότι οι εργαζόμενοι της Χ.Κ.Τ. σε προηγούμενες συνελεύσεις τους έχουν εκφράσει την θέλησή τους τα χρήματα, που προέρχονται από τις κατασχέσεις, να καταβάλλονται ισόποσα και ισομερώς σε όλους, ανεξαρτήτως σε ποιό σωματείο ανήκουν. Υπογραμμίζει ακόμα ότι αυτό επιβάλλεται από το γεγονός ότι ο αγώνας των εργαζόμενων στην Χ.Κ.Τ είναι κοινός, χωρίς διαχωρισμούς κατά κλάδο.
- Η συνέλευση διαπίστωσε ότι αυτό δεν έχει τηρηθεί μέχρι στιγμής. Για το λόγο αυτό, με ψήφους 96 υπέρ και 34 κατά, ενέκρινε πρόταση συναδέλφων να καταγγελθούν η ΕΠΗΕΑ και οι νομικοί της εκπρόσωποι επειδή οι χειρισμοί τους στο θέμα των κατασχέσεων δεν ανταποκρίνονται στα παραπάνω.
-Επίσης η συνέλευση των εργαζομένων, με ψήφους 85 κατά και 4 υπέρ, απέρριψε πρόταση συναδέλφων για άμεση επιστροφή στην εργασία ακόμα και χωρίς πληρωμή δεδουλευμένων αλλά με την προϋπόθεση ότι η Χ.Κ.Τ θα καταβάλει χρήματα σε διάστημα ενός μηνός.

Στην επόμενη γενική συνέλευση θα συζητηθεί πρόταση για εκλογή νέων μελών στην εργασιακή επιτροπή.

Πηγή ekprosoposeleftherotypias.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.