Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Στάση εργασίας για την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης

Συνάδελφοι,

Την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, στις 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ. 2) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ. Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 5ωρη στάση εργασίας όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (εφημερίδες, ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ και ενημερωτικές ιστοσελίδες) για την ίδια ημέρα, 22 Μαΐου 2012, από τις 10.30 το πρωί έως τις 15.30. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά.
Συνάδελφοι,
Τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανή για τον Κλάδο. Η εργοδοσία, καλυπτόμενη πίσω από τους αντεργατικούς νόμους των μνημονίων, επιχειρεί, χωρίς κανένα ενδοιασμό, να φορτώσει στις πλάτες των εργαζομένων τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Οι απολύσεις, οι καθυστερήσεις πληρωμών ακόμη και η καθολική άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων και των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και η επέκταση των επισφαλών και ανασφάλιστων «ελαστικών» μορφών εργασίας είναι καθημερινό φαινόμενο.
Μπροστά στην κατάσταση αυτή, οι εργαζόμενοι απαντούν με ενότητα και αγώνα. Για το λόγο αυτό είναι απόλυτα αναγκαίο να δώσουμε όλοι ένα δυναμικό «παρών» στη Γενική Συνέλευση και να στείλουμε, με τον τρόπο αυτό, ένα βροντερό μήνυμα στην εργοδοσία, ότι οι δημοσιογράφοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για τα εργασιακά τους δικαιώματα και την επαγγελματική αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία τους.
Συνάδελφοι, όλοι την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 στις 11.00 π.μ.
στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.