Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Epsilon του Ιβάν Σαββίδη

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο κανάλι Epsilon του Ιβάν Σαββίδη καθώς μέχρι χθες (13/2) δεν είχε καταβληθεί η μισθοδοσία του μηνός Ιανουαρίου 2018.
Οι εργαζόμενοι με επιστολή τους προς την ΕΣΗΕΑ ζήτησαν να πραγματοποιηθεί σήμερα (14/2)  τετράωρη στάση εργασίας αλλά η ΕΣΗΕΑ μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε προχωρήσει σε καμία ενέργεια, άγνωστο για ποιο λόγο.
Οι ιθύνοντες του καναλιού ισχυρίζονται ότι η καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας έγινε για… τεχνικούς λόγους και ότι το ζήτημα θα λυθεί έως την ερχόμενη Παρασκευή (17/2).
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους έδωσαν προθεσμία στη διοίκηση έως σήμερα (14/2) το απόγευμα στις 16:00 για να καταβληθούν οι οφειλόμενοι μισθοί καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουν σε τετράωρη στάση εργασίας έως τις 20:00 το βράδυ με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Η κλιμάκωση περιλαμβάνει και εικοσιτετράωρη απεργία το ερχόμενο Σάββατο ενώ οι εργαζόμενοι ζητούν συνάντηση και με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού.
Eν μέσω της μη καταβολής δεδουλευμένων ανακοινώθηκε χθες (13/2) η απόλυση του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη με την αιτιολογία ότι αυτό αποτελεί απόφαση του σταθμού.
 
- από ρεπορτάζ του Νίκου Καρούτζου (nkaroutzos@gmail.com) στο bankingnews (ολόκληρο ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.