ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Μετά τις απολύσεις, κάλπη για εκπρόσωπο στη "Νέα Σελίδα"

Mετά τις καταγγελίες για ομαδικές απολύσεις στη «Νέα Σελίδα» (δείτε ΕΔΩ) η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την εκλογή εκπροσώπου στην κυριακάτικη εφημερίδα.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Υποψηφιότητες μπορούν να.. υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως έως και την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 στις 4 μ.μ., ενώ τυχόν ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018, έως τις 4 μ.μ.
Να σημειωθεί για όσους επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ότι δεν έχουν δικαίωμα εκλογής στο Μεικτό Συμβούλιο οι εκδότες, διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και οι αρχισυντάκτες.
Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ χωρίς εργασιακό εκπρόσωπο στην ΕΣΗΕΑ και καλούμε τους συναδέλφους αυτών των Μέσων να φροντίσουν για την εκπροσώπησή τους.
Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.