Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΤΕΡ και ο... εξαγνισμός του μπαταχτσή Ψυχάρη και του "σωτήρα" Μαρινάκη

Με πολύ σκληρή γλώσσα η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) καταφέρεται εναντίον των τέως και νυν διευθυντικών στελεχών του ΔΟΛ Π. Λάμψια και Αντ. Καρακούση σχετικά με τις «προσπάθειες εξαγνισμού» για την κατάρρευση του Οργανισμού και τα όσα επακολούθησαν με το πέρασμα των τίτλων του στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ με τον τίτλο «Προσπάθειες εξαγνισμού», αναφέρει:..
"Πολλοί εκ των μεγαλοστελεχών του πάλαι ποτέ ΔΟΛ άρχισαν να μιλούν, σιγά μην κρατούσαν το στόμα τους κλειστό, σχετικά με την τραγωδία που ζουν (έζησαν) οι εργαζόμενοι.  Μεγάλη επιτυχία κ. Λάμψια και κ. Καρακούση που ο Όμιλος πέρασε στα χέρια του κ. Μαρινάκη και οι εργαζόμενοι υποχρεώθηκαν να υπογράψουν τις γνωστές στο πανελλήνιο ατομικές συμβάσεις με όρους που παραπέμπουν στον εργασιακό Μεσαίωνα.
Τροποποιείτε βέβαια τις καταστάσεις και διατείνεσθε ότι καταφέρατε να σώσετε τις "ιστορικές" εφημερίδες, λες και οι κούφιοι τίτλοι διασώζουν τις ανθρώπινες αξίες όταν αδιαφορούμε για αυτές. Κουβέντα για όσους απολύθηκαν, λέξη για τις απαράδεκτες συμβάσεις εργασίας του Μαρινάκη, τίποτα για το Mega, τον Βήμα FM, τα περιοδικά του ΔΟΛ, το in.gr και τους εργαζόμενους σε αυτά.
Κάποτε περνοδιαβαίνατε από τον Βήμα fm και γεμίζατε προσδοκίες τους εργαζόμενους ακολουθώντας πιστά τον δάσκαλό σας Σταυρο Ψυχάρη και τις φρούδες υποσχέσεις για τα γεμάτα αμπάρια του...
Επειδή το θράσος περισσεύει και δυστυχώς το σιγοντάρει και μέρος ανάξιων συνδικαλιστών, σας λέμε πως όσο και αν προσπαθείτε να βαφτίσετε το κρέας ψάρι η Αλήθεια πάντα θα σας ξεπερνά και θα αποκαλύπτει βήμα προς βήμα το έγκλημα κατά των εργαζομένων στο οποίο συνηγορήσατε χωρίς ενδοιασμούς. Ήδη αποκαλύπτεται ότι η ειδική διαχείριση άφησε τους εργαζομένους απλήρωτους για όλο το διάστημα μετά τον διαγωνισμό, προκειμένου να δώσει όλα τα έσοδα του ομίλου, bonus στον κ. Μαρινάκη. Δεν είδαμε όμως τις λαλίστατες πένες σας να στηλιτεύουν αυτή και άλλες παρόμοιες καταστάσεις.
Περιμένουμε λοιπόν τα "βιβλία" σας για τον εξαγνισμό του μπαταχτσή Ψυχάρη και του "σωτήρα" Μαρινάκη για να σας απαντήσουμε δεόντως. Η Ιστορία ευτυχώς γράφεται από ιστορικούς και όχι από τα παχιά λόγια σας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.