Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

«Το μόνο που φοβάται ο Κυριάκος είναι να μην τα έχουν αρπάξει οι δικοί του»

«Το μόνο που φοβάται ο Κυριάκος είναι να μην τα έχουν αρπάξει οι δικοί του». Αυτό εκμυστηρεύτηκε μετριοπαθής πολιτικός αρχηγός σε γνωστό δημοσιογράφο λίγη ώρα μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πέρυσι την άνοιξη όταν είχαν αρχίσει να φθάνουν στην Ελλάδα οι πρώτες φήμες για εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο της Novartis.
Μάλιστα εκείνη την περίοδο υπήρχαν ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα, τόσο από την εφημερίδα «Documento» όσο και από το.. «Βήμα» (σε διαφορετική φυσικά κατεύθυνση).
Η συνάντηση του μετριοπαθούς πολιτικού αρχηγού με τον πρόεδρο της ΝΔ ήταν στο πλαίσιο συναντήσεων του τελευταίου με τους αρχηγούς των κομμάτων, η φιλική σχέση όμως των δυο ανδρών τους επιτρέπει να μιλούν και εκτός πρωτοκόλλου και κυρίως να ανταλλάσσουν απόψεις και να μοιράζονται ανησυχίες.
Έτσι λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκείνη τη συνάντηση εμφανίστηκε ιδιαίτερα σίγουρος για την πορεία του κόμματός του και τη δυναμική που αναπτύσσει σε αντίθεση με τη φθορά της κυβέρνησης, εκπέμποντας στον συνομιλητή του αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα… Το μόνο που θα μπορούσε να ανακόψει ή να φρενάρει την πορεία του, όπως ο ίδιος ομολόγησε στον μετριοπαθή αρχηγό και εν συνεχεία ο τελευταίος μετέφερε στο γνωστό δημοσιογράφο είναι να αποδειχθεί ότι στελέχη, βουλευτές και πρώην υπουργοί του κόμματος του, έχουν δωροδοκηθεί!
Συμπέρασμα: μπορεί να μην είναι γνωστό ακόμη πώς θα αντιδράσει η κοινωνία στις καταιγιστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis, αλλά τελικά οι ανησυχίες του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται να επαληθεύονται! - από το enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.