ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Το ακριβοπληρωμένο στέλεχος του ΔΟΛ Ν.Πεφάνης αφού χρεοκόπησε τον ΔΟΛ και το ΜEGA αναλαμβάνει τώρα την εξυγίανση του Ιστορικού Έθνους.

Ν.Πεφάνης στο ΕΘΝΟΣ
Θα ανασταλεί ή όχι το καθημερινό ΕΘΝΟΣ;

Ανάστατοι οι εργαζόμενοι - Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για Μάρη και Πεφάνη 
Από 1η Μαρτίου αλλάζουν όλα στον όμιλο 24 MEDIA του Δημήτρη Μάρη και οι αλλαγές αυτές σηματοδοτούνται από την αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη.  Ήδη οι άνθρωποι του ομογενούς επιχειρηματία στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ πακετάρουν και φεύγουν.
Αυτό που έχει σημασία απο ‘δω και πέρα είναι η επόμενη ημέρα στον όμιλο που ενσωματώνει πλέον και μια καθημερινή εφημερίδα εξαιρετικά κοστοβόρα, με χαμηλές πωλήσεις. Και το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι αν θα..

N.Πεφάνης στο ΔΟΛ
παραμείνει και στη νέα περίοδο το καθημερινό φύλλο ή θα αναστείλουν την έκδοση του για να μπορέσουν να κρατήσουν μόνο το Κυριακάτικο. Διότι ο όμιλος παρά τη στήριξη που απολαμβάνει από την κυβέρνηση δεν έχει την οικονομική επιφάνεια που είχε ο Ιβάν Σαββίδης για να διατηρήσει ένα καθημερινό φύλλο του οποίου οι πωλήσεις κυμαίνονται πέριξ των 3.000. Με αυτά τα δεδομένα είναι σχεδόν βέβαιη η απάντηση!
Στην παρούσα φάση αυτό που απασχολεί τους εργαζόμενους στον όμιλο Μάρη είναι το εύρος των περικοπών και ο αριθμός των απολύσεων που έχει αναλάβει ο Νίκος Πεφάνης.
 

Ν.Πεφάνης στο MEGA
Σημειώνεται ότι η φήμη του τελευταίου έχει στιγματιστεί από την αδυναμία του να σώσει τον ΔΟΛ, εφαρμόζοντας διαρκώς αποτυχημένα σχέδια διάσωσης, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να χρεοκοπήσει… 
Και φυσικά με το MEGA που έσκασε στα χέρια του, αφού ήταν ο τελευταίος διευθύνων σύμβουλος.
Τώρα λοιπόν αρχίζουν τα δύσκολα που έμειναν μόνοι Μάρης και Πεφάνης!

Αναδημοσίευση:enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.