Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Οι εκδότες μεγαλομέτοχοι του MEGA εγκαταλείπουν το κανάλι και τους 450 εργαζόμενους στην τύχη τους!!

Η ΕΣΗΕΑ περίμενε να κλείσει το κανάλι η κυβέρνηση για να την καταγγείλει, αλλά τελικά το κάνουν οι μέτοχοι!
Οι εκδότες μεγαλομέτοχοι του MEGA εγκαταλείπουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το κανάλι στην τύχη του, αφού δεν συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου… Βγάζοντας στην ουσία την πρίζα… Και αφήνοντας τους εργαζόμενους στην τύχη τους!
Πρακτικά η απόφαση – όπως όλα δείχνουν, να μη βάλουν χρήματα στα ταμεία του καναλιού οδηγεί μόνο σε δυσοίωνα μονοπάτια… Παρόλα αυτά πριν αναφερθούμε αναλυτικά, θα περιμένουμε το αυριανό ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Τέλος η ΕΣΗΕΑ που επιδεικνύει τεράστια αντανακλαστικά το τελευταίο διάστημα και προκηρύσσει τη μια απεργία μετά την άλλη… Με χαρακτηριστική περίπτωση τη στάση εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς όταν η κυβέρνηση ψήφισε στη Βουλή το νόμο για τις 4 τηλεοπτικές άδειες… Με το σκεπτικό ότι θα χαθούν θέσεις εργασίας (όπως δήθεν κόπτονται και οι καναλάρχες της ΕΙΤΗΣΕΕ)… Τώρα που οι μέτοχοι του MEGA εγκαταλείπουν το κανάλι και τους 450 εργαζόμενους και όχι τελικά η κυβέρνηση όπως υποστήριζαν, θα κάνουν κάτι ή δεν έχει νόημα πια!
Aναδημοσίευση:enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.