ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Οι τράπεζες προχωρούν σε καταγγελία των δανείων του Μega

Εκτακτη γενική συνέλευση μετόχων στις 7 Απριλίου
Στις 7 Απριλίου θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Τηλέτυπος ΑΕ» (Mega Channel) σύμφωνα με ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο Αθηνών.  Στη Συνέλευση θα συζητηθούν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών καθώς και η  τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.
Πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι δύσκολα θα φτάσει η «Τηλέτυπος ΑΕ» στην πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας Γενικής Συνέλευσης αν προηγουμένως -και μάλιστα πολύ συντομα, δεν βρεθεί λύση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Και αυτό διότι αναμένεται παρέμβαση τραπεζών με..

καταγγελία των δανείων της εταιρείας.
Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τρίτη, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «Τηλέτυπος».
Η ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο για τη σύγκληση ΓΣ έχει ως εξής:
Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων την Πέμπτη 7.4.2016 με θέματα ημερησίας διατάξεως μεταξύ άλλων
– την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.
– την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

Aναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.