Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Συνελήφθη το πρωί σήμερα ο Λεωνίδας Μπόμπολας

Συνελήφθη το πρωί σήμερα ο Λεωνίδας Μπόμπολας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των κυπριακών αρχών. O επιχειρηματίας και πρόεδρος της εταιρείας Helector συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα Εφετών. Ο Λ. Μπόμπολας οδηγήθηκε και στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα (δακτυλοσκόπηση) και τον φωτογράφισαν (ανφάς και προφίλ).
Οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι κάποια από τα αδικήματα που του αποδίδουν οι Κύπριοι.. έχουν τελεστεί στην Ελλάδα άρα δεν έχουν δικαιοδοσία τα κυπριακά δικαστήρια αλλά τα ελληνικά.
Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε, από τον εισαγγελέα εκδόσεων, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι να αποφανθεί, το αργότερα μέσα σε 60 ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοσή του ή μη στην Κύπρο. Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη βάσει του διεθνούς εντάλματος σύλληψης, αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.