Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ούτε τα προσχήματα του απεσταλμένου SMS δεν κράτησε το Προεδρείο της ΕΠΗΕΑ.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι –άνεργοι-συνταξιούχοι στο ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έδωσαν το παρόν στην χθεσινή πανεργατική απεργία ενάντια στα σκληρά και άδικα μέτρα, μετά από έξι συνεχόμενα χρόνια λιτότητας και βάρβαρης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Δεκάδες συνάδελφοι στα ΜΜΕ έδωσαν την παρουσία  τους σε διάφορα μπλοκ καθώς τα σωματεία τους, εκτός κάποιων εξαιρέσεων  δεν ήταν πουθενά. Άφαντο και το Προεδρείο της ΕΠΗΕΑ-ΠΟΕΠΤΥΜ στην χθεσινή συγκέντρωση, ύστερα από κάλεσμα που έκανε η ίδια μέσο sms που απέστειλε  στα μέλη της  για υπεράσπιση των δικαιωμάτων στην εργασία και των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων μας .

Ένα απλό sms  και λύθηκαν όλα μέσο του αυτόματου πιλότου. 
Αλήθεια  που ήταν εκείνη την ηλιόλουστη μέρα ;μήπως σε κάποιο Υπουργείο προσπαθώντας να λύσουν  τα Εργασιακά και Κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα  του Κλάδου ή σε κάποια περιφρούρηση προστατεύοντας το δικαίωμα για Απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.