Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Συμμετέχει και η ΕΤΙΤΒΕ στην απεργία της Πέμπτης

                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ της ΕΤΙΤΒΕ νόμιμα εξουσιοδοτημένο απο την Γενική του Συνέλευση, κηρύσσει  24ωρη απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου  2015  και από ώρα 06:00 της Πεμπτης 12/11/2015 έως και ώρα 06:00 της επόμενης μέρας Παρασκευής 13/11 2015, για τους τεχνικούς μέλη της συμμετέχοντας στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία, που προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.
– Όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών.
–           Να απέχει η εργοδοτική πλευρά  από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές.
–        Όχι σε απολύσεις.
–        Αποκρούουμε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.
–        Να σταματήσουν επιτέλους, οι συνθήκες μεσαιωνικής απασχόλησης στα περιφερειακά κανάλια.
–        Να συμπεριληφθεί στον Νέο Νόμο, διάταξη με την οποία να γίνεται προυπόθεση για αδειοδότηση, η δημιουργία παραρτημάτων στην Βόρεια Ελλάδα, για τους Tηλεοπτικούς Σταθμούς Πανελλαδικής Εμβέλειας.

 Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας, όπως ορίζει ο νόμος.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.