ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Με φορτηγά άδειασαν τα γραφεία του "Αγγελιοφόρου"

Με μια αστραπιαία κίνηση, χθες βράδυ, η εργοδοσία της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος, άδειασε από μηχανήματα κι έπιπλα τα γραφεία του Αγγελιοφόρου, στην οδό Δαναϊδών της Θεσσαλονίκης, μετά την αναστολή λειτουργίας της εφημερίδας, την προηγούμενη εβδομάδα. 
Να σημειωθεί ότι αυτό έγινε μέρα που η πλειοψηφία των εργαζόμενων βρίσκεται στην Αθήνα, για να συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ενώ και η ηγεσία της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ο πρόεδρός της Αν. Φωκιανίδης) συναντάται, επίσης στην Αθήνα, με κυβερνητικούς παράγοντες, για το ίδιο θέμα! 
Οι εργαζόμενοι έμαθαν στην Αθήνα το νέο και βρίσκονται σε αναστάτωση, καθώς πολλοί από αυτούς είχαν ακόμη στα γραφεία προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ στους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών υπολογιστών υπάρχουν τα προσωπικά τους αρχεία. Προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με άλλους εργαζόμενους που παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη και συγγενικά τους πρόσωπα, για να διαπιστώσουν τι συνέβη. 
Να σημειωθεί ότι, χθες, οι εργαζόμενοι κυκλοφόρησαν απεργιακό φύλλο, το οποίο παρέδωσαν και σε πολιτικούς (φωτό).
---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.