Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΣΠΕΡΤ: Συμμετέχουμε στην απεργία της Πέμπτης

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ ομόφωνα αποφάσισε τη συμμετοχή στην Πανεργατική – Πανελλαδική 24ωρη απεργία των συνδικάτων στις 12 Νοέμβρη και συμμετοχή στις κατά τόπους συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.
Απεργούμε όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ που είναι μέλη των σωματείων μελών μας, ενάντια στις αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων, της λιτότητας, της εξαφάνισης των εργασιακών, ασφαλιστικών, συνδικαλιστικών, ατομικών, συνταγματικών δικαιωμάτων μας, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στο κλείσιμο κάθε κοινωνικής δομής.
Αγωνιζόμαστε για μια ΕΡΤ ανοιχτή στην κοινωνία – με όλες τις δομές της – μοχλό ανάπτυξης την περίοδο της κρίσης και ομαλοποίησης της λειτουργίας της, με έξοδό της από τις ΔΕΚΟ, που είναι βρόγχος και δεν αφήνει την ΕΡΤ να ανασάνει και να ανταγωνιστεί επάξια στο περιβάλλον που δραστηριοποιείται.
Στην ΕΡΤ άμεσα πρέπει να υπογραφεί με ΣΣΕ ο ΓΚΠ, να υπογραφεί η ΚΥΑ την οποία περιμένουμε από τον Απρίλιο, να υπάρξουν Συλλογικές Συμβάσεις με ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και να ξεκινήσουν άμεσα – κι αν χρειαστεί δυναμικά – οι διαδικασίες και οι διεκδικήσεις για ισονομία στο μισθολόγιο.
Δεν αποδεχόμαστε καμία αξιολόγηση αν δεν υπάρξουν κοινά αποδεκτοί κανόνες και κανένα βαθμολόγιο, ούτε βέβαια τον τρόπο που υπολογίστηκαν οι μισθοί μας, πόσο μάλλον η μη αναγνώριση της προϋπηρεσίας του Π.Δ.
Οι παραδοχές των διοικούντων εκτός από άδικες είναι χωρίς καμία επαρκή δικαιολογία και για μας είναι παράνομες.
 Σε κάθε περίπτωση, η ΠΟΣΠΕΡΤ, πέρα από κάθε νομική διεκδίκηση, θα προβεί και σε δυναμικές συνεχόμενες δράσεις.
Τονίζουμε προς όλους ότι δεν διαπραγματευόμαστε τη δουλειά με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα, με Συλλογικές Συμβάσεις και την ανεξαρτησία των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Θα κλιμακώσουμε τους αγώνες μας ενάντια σε όλα τα αντεργατικά, θανατηφόρα μέτρα που φέρνουν τα μνημόνια και οι πολιτικές της εξαθλίωσης.
Όλοι στην απεργία. Όλοι στη συγκέντρωση των Συνδικάτων.
10:30 προσυγκέντρωση στο Μουσείο, για πορεία στην Κλαυθμώνος και μετά στο Σύνταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.