Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ε.Τ.Ι.Τ.Α. για MEGA- Δεν υπογράφουμε καμία ατομική σύμβαση με μειώσεις μισθών!!

Ε.Τ.Ι.Τ.Α-Της όποιες απαιτήσεις, ας της αποφασίσει εν τέλει για τους μισθούς των τεχνικών το θεσμικό όργανο της πολιτείας.
Συνάδελφοι! 
Μετά την στάση εργασίας της Πέμπτης και την 24ωρη απεργία της Παρασκευής, που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, πραγματοποιήθηκε συνέλευση των εργαζομένων τεχνικών του σταθμού.
Εκεί απορρίφτηκε ομόφωνα η πρόταση της Διοίκησης για υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας με μειωμένες αποδοχές. Εκφράστηκε η άποψη πως οι νέες μειώσεις στους μισθούς των τεχνικών δεν είναι δυνατόν να λύσουν τα όποια οικονομικά προβλήματα έχει ο σταθμός κατά τους ισχυρισμούς της Διοίκησης.
Και με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας σύναψης νέας Σ.Σ.Ε. μέσω του Ο.ΜΕ.Δ. η συνέλευση τεχνικών του MEGA αποφάσισε: 
1. Καμία υπογραφή ατομικών συμβάσεων.
2. Εφόσον το MEGA εκπροσωπείτε μέσω της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. στην διαδικασία του Ο.ΜΕ.Δ. ας θέσει εκεί τις όποιες απαιτήσεις του και ας αποφασίσει εν τέλει για τους μισθούς των τεχνικών το θεσμικό όργανο της πολιτείας. 
Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. με τη σειρά της καλεί την διοίκηση να σεβαστεί απόλυτα την απόφαση της συνέλευσης και να αποσύρει άμεσα τις ατομικές συμβάσεις. Επίσης ενημερώνουμε πως αν τυχόν παρατηρηθούν φαινόμενα πίεσης προς τους εργαζόμενους (τηλέφωνα, δωματιάκια κ.λ.π.) ή ακόμα και… «φιλικής προτροπής» για την απόσπαση οποιασδήποτε υπογραφής, τότε άμεσα θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας ή και 24ωρη απεργία.
Εφιστούμε την προσοχή σε διάφορους προϊσταμένους ή διευθυντές που ίσως θελήσουν να δείξουν «υπερβολικό ζήλο» για το θέμα, καθώς και η παραμικρή νύξη μπορεί να προκαλέσει κινητοποιήσεις!!!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.