Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Κανένας δεν εμποδίζει κανέναν να βρεθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής"

“Η Δικαιοσύνη ανέλαβε ήδη έργο”
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ- Δημοσιογράφων ΕΡΤ
Για δεύτερη μέρα η κυβέρνηση συνεχίζει την Δημόσια Ταπείνωση. Εξακολουθεί να χλευάζει τον Έλληνα πολίτη, καλώντας τον να συναινέσει στο παράνομο τηλεπειρατικό μόρφωμα της ΕΔΤ, που κατέληξε σε σκέτο ΔΤ. Την ίδια ώρα ο αρμόδιος υφυπουργός με μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων συνεχώς αυτοαναιρείται προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα παράνομα και αδικαιολόγητα. Τελευταία μόνιμη επωδός του έγινε η «κατάληψη της ΕΡΤ» που δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να δράσει. Ο ίδιος, όπως και όλος ο Ελληνικός λαός, γνωρίζουν ότι η ΕΡΤ είναι ανοιχτή χάρη στους εργαζόμενούς της. Κανένας δεν εμποδίζει κανέναν να βρεθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Σε αντίθεση με τις εγκαταστάσεις στην Κατεχάκη και τη Μουρούζη, που παραμένουν αποκλεισμένες από τα ΜΑΤ.
Έστω και υπό τέτοιες συνθήκες, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απαιτούν από τον κ. Π. Καψή να κρατήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας, γεγονός που προϋποθέτει:
Να σταματήσει αμέσως η παράνομη εκπομπή σήματος από ιδιωτικά στούντιο (πρώην Mega, στην Παιανία) με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Δημόσια Τηλεόραση».

Να επανέλθει τώρα, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, το σήμα στις συχνότητες της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της οποίας εξακολουθούν να παράγουν πλήρες τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, διαδικτυακό και πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα περιφρουρούν την περιουσία του Έλληνα πολίτη.
Η τηλε-πειρατεία, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν, δεν θα περάσει. Η Δικαιοσύνη ανέλαβε ήδη έργο. Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν και παρακολουθούν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, από την Αγ. Παρασκευή και από κάθε πόλη της Περιφέρειας απ΄ όπου χτυπά η «καρδιά» της ΕΡΤ, την πραγματική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Η μόνη που επιμένει να παρανομεί είναι η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.