Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κύριε Καψή, μοναδικός καταληψίας της ΕΡΤ είναι η κυβέρνηση!

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής επιμένει στο μπαράζ των ραδιοτηλεοπτικών του εμφανίσεων να αυτοαναιρείται και να ψεύδεται με κορωνίδα το ότι αποκαλεί τους εργαζόμενους της ΕΡΤ καταληψίες. Το σύνολο των εργαζομένων της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής, στην ΕΤ3 Θεσσαλονίκης και στα 19 Περιφερειακά Ραδιοτηλεοπτικά Κέντρα της ΕΡΤ σε όλη τη χώρα συνεχίζουν από τις 11 Ιουνίου να παράγουν πλήρες δημοσιογραφικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, αναδεικνύοντας τις παράνομες και θεσμικά έωλες κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει στον Π. Καψή ότι μοναδικός καταληψίας είναι η κυβέρνηση. Επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ, εξακολουθεί να αρνείται κατά τις.. επιταγές του ΣτΕ να επαναφέρει το σήμα της ΕΡΤ και αντ’ αυτού οι δημόσιες συχνότητες της ΕΡΤ έχουν καταληφθεί από το παράνομο ψευδεπίγραφο μόρφωμα της «ΔΤ». Εκβιάζει τους 2.656 εργαζόμενους της ΕΡΤ με μόνο 500 θέσεις εργασίας ανακαλύπτοντας αίφνης πρόβλημα… χωρητικότητας στα κτήρια της Κατεχάκη, τα οποία ο ίδιος είχε αποκλείσει στις παράνομες συμφωνίες για την εκπομπή της «ΔΤ».
Και επιμένει να σύρει τους εργαζόμενους σε υπογραφές συμβάσεων, οι οποίες για την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως ο μοναδικός δρόμος νομιμοποίησης της παρανομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.