Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ , ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ /ΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ -ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων στο ΔΟΛ(Δευτέρα 2 Απρίλη)
Η διοίκηση του ΔΟΛ σε ένα κλίμα  πρωτοφανούς τρομοκρατίας, επιχείρησε να ποινικοποιήσει τους αγώνες μάς μετά τη δικαστική δικαίωση του απολυθέντα Προέδρου της ΕΠΠΗΤ ,σήμερα το πρωί προσφεύγοντας στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για να κηρυχθεί η απεργία της Δευτέρας(απόλυση εκπροσώπου εργαζομένων) –παράνομη και καταχρηστική .Μάρτυρας υπεράσπισης κατά την εκδίκαση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών της απεργιακής κινητοποίησης κατέθεσε ο εκπρόσωπος του Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ –ΠΟΕΠΤΥΜ συνάδελφος Σταμάτης Πρωτολάτης.
ΝΟΜΙΜΗ Η 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ των διοικητικών υπαλλήλων στο ΔΟΛ απεφάνθη το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ(ελάχιστες ανάλογες αποφάσεις στο συνδικαλιστικό κίνημα).
ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΙΚΗ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ»ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ&ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ &ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ, που διακατέχεται από ανεξήγητες εκδικητικές προσωπικές εμμονές ,ενάντια ακόμα και στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου.
ΑΥΤΟΣ ΟΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ  ΑΓΩΝΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΟ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ με νέα 24ωρη απεργία προκηρύχθηκε για αύριο Τρίτη 3 Απρίλη με τη συμετοχή της ΕΣΗΕΑ,ΕΣΠΗΤ,ΕΠΠΗΤ,ΕΤΗΠΤΑ,ΠΕΛ,ΕΦΕ σε ένδειξη αλληλεγγύης της ΕΠΗΕΑ.
ΑΥΡΙΟ  ΤΡΙΤΗ  ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ-Μιχαλακοπούλου 80

Συνάδελφοι/σες,ψηλά το κεφάλι .Ο αγώνας μας  συνεχίζεται κλιμάκωση εδώ και τώρα σε όλα τα ΜΜΕ

Η Συντονιστική Γραμματεία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ.

2 σχόλια:

  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερά συνάδελφοι στο ΔΟΛ το μόνο σίγουρο είναι οτι όποιος πολεμάει νικάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.