Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΟΛ

 Αργά το βράδυ η διοίκηση του ΔΟΛ ανακάλεσε την απόλυση της εκπροσώπου των εργαζομένων των διοικητικών υπαλλήλων στο ΔΟΛ και στέλεχος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων η απεργία τις 3 Απρίλη 2012  αναστέλλεται .Ο Αγώνας συνεχίζεται για την  επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας  ,με απαίτηση για κλιμάκωση σε όλα τα ΜΜΕ.
Η  Συντονιστική Γραμματεία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ εκφράζει την ικανοποίηση της για την άμεση ανταπόκριση δεκάδων συναδέλφων μας από τα ΜΜΕ στην απεργιακή κινητοποίηση της Δευτέρας 2 Απρίλη 2012.
                                                                                                        Αθήνα 02 Απρίλη 2012

Φωτογραφίες από την περιφρούρηση εδώ






















2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά ντροπή. Σταματήσατε την απεργία επειδή πήρα πίσω την εκπρόσωπο του ΔΟΛ? Οι άλλοι εργαζόμενοι δεν έχουν ψυχή. Με αυτό που κάνατε φαίνεται ότι η απεργία έγινε μόνο για ένα άτομο. Αυτά κάνετε και δεν σας εμπιστεύεται κανένας. και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απευθύνεσαι σε λάθος αποδέκτη, το blog δεν απηχεί τις απόψεις των πλειοψηφιών στα κλαδικά σωματεία. Αυτό δεν αναιρεί ότι υποχώρησε (μερικώς) η εργοδοτική πλευρά, μπροστά στην απειλή συντονισμένης απεργίας, από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε και να ζητήσουμε κλιμάκωση και όχι μόνο στο ΔΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.