Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Επιτυχής η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μάριος Λώλος

Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου, υπεβλήθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο φωτορεπόρτερ Μ. Λώλος που τραυματίσθηκε χθες από άνδρες των ΜΑΤ στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο ο ασθενής «ανένηψε ομαλώς μετά την επέμβαση και παρακολουθείται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας».
Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Λώλος εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαραχνοειδή αιμορραγία.
Κατεπείγουσα δικαστική έρευνα
Τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο πρόεδρος της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης, από χτύπημα, όπως καταγγέλεται, αστυνομικών, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
Η κ. Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθούν τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες με αιμάτωμα στο κεφάλι και αναμένεται να χειρουργηθεί.
Ήδη με εντολή της κ. Ράικου δύο εισαγγελείς θα μεταβούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση του συμβάντος.
Παρουσία εισαγγελέα, εξάλλου, θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός
Προστασίας του Πολίτη.
Ο Μάριος Λώλος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει «εμπιεστικό

1 σχόλιο:

  1. Καλή η δημοσιότητα που πήρε το θέμα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό.Ο Σύντροφος Μάριος πρέπει να δικαιωθέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.