ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Είμαστε απεργοσπάστες και είμαστε περήφανοι!..

Το είδαμε κι αυτό. Ο δημοσιογράφοι Γιώργος Ψύλλιας και η Αρτεμις Δήμου, στελέχη και οι δύο στον Alpha, «παραπονιούνται» στην ΕΣΗΕΑ γιατί η Ενωση τους ξέχασε και δεν τους παραπέμπει στο Πειθαρχικό μαζί με τους άλλους συντάκτες που έσπασαν την απεργία στο κανάλι του Κοντομηνά.
Μάλιστα με επιστολή τους στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ οι δυο δημοσιογράφοι του Alpha, όπως γράφουν οι typologies ζητάνε να παραπεμφθούν μαζί με τους άλλους συντάκτες. Η Άρτεμις Δήμου και ο Γιώργος Ψύλλιας (ο πάλαι ποτέ αγαπημένος αρχισυντάκτης της Κολωνακιώτισας χομπίστριας Εμυς Λιβανίου) δηλώνουν ότι κι αυτοί δεν απήργησαν και δούλεψαν κανονικά στο δελτίο ειδήσεων κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας...
Και οι δύο πάντως να είναι σίγουροι ότι ο εργοδότης τους Δημήτρης Κοντομηνάς, το πήρε το μήνυμα...
Την ίδια ώρα στον ραδιοσταθμό Flash η εργοδοσία επιστράτευσε μπράβους και «ηχολήπτες» για να σπάσει την απεργία της ΕΤΕΡ. Η ΕΣΗΕΑ σε έκτακτη..
συνεδρίαση του δ.σ θα αποφάσιζε για στάση εργασίας. Θυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ έχει κηρύξει τριήμερη απεργία για τις επανειλημμένες καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους από την διοίκηση του ραδιοσταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.