ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Ψευδείς ειδήσεις από το ΣΚΑΙ για την αθώωση Ηριάννας-Περικλή

Η καταγγελία ανέβηκε πριν λίγα λεπτά σε σελίδες στο facebook. Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ δείχνει πλάνα με επεισόδια για την “αποφυλάκιση της Ηριάνας”, επεισόδια που υπάρχουν στα μυαλά όσων έδωσαν εντολή για τέτοιους τίτλους. Το γεγονός είναι πως ομόφωνα αθωώθηκαν οι δυο νέοι, είδηση που από το πρωί έχει σκορπίσει το αίσθημα της δικαιοσύνης στην πλειονότητα του κόσμου, ειδικά του ενεργού κόσμου. Η είδηση προφανώς δεν άρεσε στο ΣΚΑΙ, θεμιτό ως ένα σημείο αφού η επιχείρηση του Γιάννη Αλαφούζου έχει καταντήσει ότι πιο αντιδραστικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο των ΜΜΕ. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να κατασκευάζει “ψευδές” γεγονός για να ταιριάζει με τα μυαλά που κουβαλάνε στο Νέο Φάληρο, υπάρχει τεράστια απόσταση.
Το σουπεράκι που ενημέρωνε πως είναι “πλάνα αρχείου” έμεινε στην οθόνη για τρία δευτερόλεπτα και μετά κατέβηκε. Κι έτσι οι τηλεθεατές έβλεπαν επεισόδια που έγιναν πέρυσι(!), στις 17 Ιουλίου 2017, όταν δεν αποφυλακίστηκε η Ηριάνα και ο Περικλής.
Αν κληθεί, λέμε αν, από το ΕΣΡ για παραπληροφόρηση και ψευδή πλάνα αρχείου χωρίς σήμανση, τι θα πει το κανάλι; Ότι φταίει τεχνικός του σταθμού;
Να θυμίσουμε στο ΣΚΑΙ και την ηγετική δημοσιογραφική του ομάδα πως κάτι τέτοια έκανε και το Mega με τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου και κατέληξε ως μισητό κανάλι για την ενημέρωση, με τα γνωστά αποτελέσματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.