ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Μ.Γκανάς -Πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ:Οι παροχές μειώνονται ,όταν σύμφωνα με την αναλογιστική μελέτη τα έσοδα του ΕΔΟΕΑΠ δεν επαρκούν - την αποδεχθήκαμε όλοι όσοι ψηφίσαμε το ΝΑΙ.

Μια απάντηση - χαστούκι......του διορισμένου σε ΕΦΚΑ και ΕΔΟΕΑΠ, προέδρου της ΕΠΗΕΑ, Μάρκου Γκανά, προς όλους όσοι έτρεξαν να δώσουν το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα για τη "σωτηρία" του ΕΔΟΕΑΠ.

Καταναλώστε ελεύθερα διάλογο στο F/B ("Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ") με αφορμή ένα προεκλογικό πόνημα του και ακομμάτιστου υποψήφιου της κυβερνητικής παράταξης, Μάρκου Γκανά:Αρτεμις Δομένικου
Αρτεμις Δομένικου Ωρες περισυλλογής κι όχι ακραίας επιθετικότητας κατά συναδέλφων και δη των σημερινών που δεν μπορούμε να τους προσάψουμε ούτε ρουσφέτια ούτε συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, είναι οι παρούσες για όλους μας.Το ευκολώτερο θα ήταν να ....συμβιβαστούν με τους παρανοϊκούς "κυβερνώντες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Εκείνη η παράγραφος στο νομοσχέδιο για μείωση της σύνταξης αν δεν υπάρχει περιουσία, πώς σας φαίνεται, κ. Γκανά; θα την αποδεχόσασταν εσείς; Απ ότι ξέρω οι Καρούτζος και λοιποί δεν την αποδέχτηκαν. και καθυβρίστηκαν και συκοφαντήθηκαν για την......ακαμψία τους. Για την οποία κάποιοι ανάμρεσά μας τους ευγνωμονούν.
Διαχείριση

Markos Gkanas
Markos Gkanas Εκείνη η παράγραφος που μειώνει παροχές, όταν σύμφωνα με την αναλογιστική μελέτη τα έσοδα δεν επαρκούν, υπάρχει στο Νόμο της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ και την αποδεχτήκαμε όλοι όσοι ψηφίσαμε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Πέρα όμως από αυτό, στον ΕΔΟΕΑΠ ίσχυε από την ίδρυσή του και γι’ αυτό και κόπηκαν οι συντάξεις τρεις φορές και γι’ αυτό υποβαθμίστηκαν και οι παροχές. Άλλωστε ΕΔΟΕΑΠ ανεξάρτητος και αυτοδιοίκητος αυτό σημαίνει.
Διαχείριση

Αρτεμις Δομένικου
Αρτεμις Δομένικου Markos Gkanas Ευχαριστίες για τη διευκρίνιση.
Διαχείριση

Dafni Andreou
Dafni Andreou Οχι Μαρκο μου δεν σημαινει αυτο....Ο κοσμος δεν ειχε καταλαβει οτι ψηφιζει την μελλοντικη περικοπη των επικουρικων ουτε φυσικα οτι εβαλε το υπουργειο να εποπτευει τον ΕΔΟΕΑΠ..........

... καταλάβατε; Ή ακόμη έχετε ψευδαισθήσεις; Αυτό ψηφίσατε όσες και όσοι... Πιο καθαρά δεν μπορεί να σας το πει ο κυβερνητικός συνδικαλιστής... Πως το λέει ο λαός; "Βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας"; Κάπως έτσι...  Έρρωσθε...
Αναδημοσίευση:anasigrotisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.