Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Απολύσεις συνοδεύουν τις αλλαγές στο BHMAgazino

Το περιοδικό θα ενσωματωθεί στο πολιτιστικό ένθετο του «Βήματος» -  Αναδιατάξεις στην Alter Ego
Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο έγκυρα περιοδικά που είχαν απομείνει στον ελληνικό Τύπο και είχε καταφέρει παρά την τρικυμία του ΔΟΛ να επιβιώσει διατηρώντας όσο ήταν δυνατόν ψηλά την ποιότητά του. Σχετικά γράφει..
το σάιτ enimerosi24.gr:
Οπως έγινε γνωστό το BHMAgazino δεν θα κυκλοφορεί από εδώ και πέρα και θα υπάρξει μια νέα μορφή του μέσα στην εφημερίδα ενσωματωμένο στο πολιτιστικό ένθετο. Με δεδομένο όμως ότι το περιοδικό ως αυτόνομη μονάδα περιείχε σε μεγάλο ποσοστό του πολιτιστικά θέματα (θέατρο, κινηματογράφος, μουσική κλπ) είναι ερωτηματικό πώς θα γίνει αυτή η συγχώνευση. Ελπίζουμε η εξέλιξη αυτή να μην έχει αρνητικές συνέπειες για το προσωπικό του περιοδικού αν και υπάρχει η πληροφορία ότι η διευθύντρια του Λένα Παπαδημητριου (φωτογραφία επάνω) ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η συνεργασία της με την εταιρεία. Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος ήταν από την πρώτη μέρα στο περιοδικό και στον ΔΟΛ μετρά περισσότερα από 20 έτη παρουσίας.
Στο πλαισιο αυτής της αναδιοργάνωσης μαθαίνουμε ότι διακόπτεται η συνεργασία της εταιρείας και με τον αρχισυντάκτη του πολιτιστικού ενθέτου Νίκο Μπακουνάκη (φωτογραφία) και σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του θα καταλάβει ο Σωκράτης Τσιχλιάς που έχει την ευθύνη του περιοδικού μαγειρικής που κυκλοφορεί μαζί με το ΒΗΜΑ.
Τα ερωτήματα για αυτές τις εξελίξεις είναι βέβαια πολλά και οι ανησυχίες των εργαζομένων γενικότερα στην εταιρεία εντείνονται. Θα πρέπει κάποιος να εμφανιστεί και να μιλήσει στους εργαζομένους γιατί δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες όταν ο Αντώνης Καρακούσης έλεγε στο προσωπικό της εταιρείας με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ότι η εταιρεία είναι «αυτάρκης και εύρωστη» και να μην ανησυχούν για τίποτα. Ομως ο Αντώνης Καρακούσης επαναλαμβάνει τις τελευταίες μέρες σε όποιον τον ρωτάει σχετικά με τα sites ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά, ούτε καν με tovima.gr και να μη ζητούν από αυτόν απαντήσεις. Θα πει άραγε το ίδιο και τώρα για όσα συμβαίνουν στην εφημερίδα που διευθύνει;

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.