ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

5+1 τηλεοπτικές άδειες από το ΕΣΡ

Και η Τηλεοπτική Ελληνική παίρνει, υπό όρους, άδεια
Με μια μακροσκελέστατη απόφαση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης - αφού μεταρρυθμίζει   μερικώς την Απόφαση 61/2018-  ανακηρύσσει τους οριστικούς, προεπιλεγέντες για χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών γενικού περιεχομένου, τους ακολούθους υποψηφίους:..
1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΪ - Αλαφούζος) 2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Star - Βαρδινογιάννηδες) 3. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Κοντομηνάς) 4. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Κυριακού) 5. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Epsilon - Σαββίδης)
Ανακηρύσσει επίσης οριστική προεπιλεγείσα για τη χορήγηση μίας από τις ως άνω άδειες την εταιρεία με την επωνυμία ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ως εκπρόσωπός της είχε εμφανιστεί ο δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς), υπό τον όρο ότι θα προσκομίσει έως τις 26.06.2018 στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει η πλήρης εξόφληση με τραπεζικό δανεισμό  του συνολικού πιστωμένου τιμήματος για τη μεταβίβαση των μετοχών της M.P.J. HOLDINGS LTD από την εταιρεία A-ORIZON MEDIA LTD στην Martine -Nadine Bolle και κατά προέκταση η πραγματική οικονομική σύνδεση της τελευταίας με το μετοχικό κεφάλαιο της υποψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.