Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ - αδικαιολόγητες απουσίες Γκανά, Τάτση...

Πριν από λίγο έστειλα την παρακάτω επιστολή στα μέλη του ΔΣ:
"Κύριοι συνάδελφοι,  Όπως γνωρίζετε σήμερα είχε συγκληθεί ΔΣ με πολύ σοβαρά θέματα για τον Οργανισμό (ΕΛΣΤΑΤ, Eurostat) αλλά και τους ασφαλισμένους του (θέματα υγείας και ασφάλισης) . Παρά το γεγονός ήδη έχει παρέλθει ότι μέχρι στιγμής σχεδόν δύο ώρες από την ώρα σύγκλησης του ΔΣ έχουν προσέλθει πλην εμού η κα Σταθάτου, η κα Βασιλάκου, ο κ. Νεστορίδης, ο κ. Ντελέζος και ο κ. Καταϊφτσής. Ο κ. Δραϊνάκης ενημέρωσε εγκαίρως ότι για λόγους υγείας δεν δύναται να προσέλθει ενώ ο κ. Δαυλός απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό. Ο κ. Γκανάς απουσιάζει για μια ακόμα φορά όπως πράττει το τελευταίο διάστημα υπονομεύοντας τη λειτουργία του ΔΣ ενώ ο κ. Τάτσης προσήλθε το πρωί αποχώρησε και ανέφερε ότι θα επιστρέψει για να μετέχει στη συνεδρίαση αλλά ουδέποτε προσήλθε προφανώς διότι έχει "σοβαρότερες" ασχολίες. Πιθανώς να μην μπορούσε να εξηγήσει στο ΔΣ, ως Ταμίας και υπεύθυνος για το λογιστήριο, πως ο κ. Λώλος έστειλε στην ΕΛΣΤΑΤ πέραν κάθε διαδικασίας στοιχεία του ΕΔΟΕΑΠ. 
Επειδή κάποιοι θεωρούν ως παιγνίδι ειδικά την υγεία των ασφαλισμένων αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να λειτουργήσω με τη δια περιφοράς διαδικασία την οποία αναγκαστικά θα επικυρώσει το επόμενο ΔΣ. Το παρόν θα δημοσιοποιηθεί"
Αναδημοσίευση:anasigrotisi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.