ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Ο Μαρινάκης φτιάχνει κανάλι με τον Μαλέλη

Και θέλει να «χτυπήσει» τηλεοπτική άδεια
Ετοιμάζει κανάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα χτυπήσει και τηλεοπτική άδεια ενώ το γενικό κουμάντο έχει προς το παρόν ο Σταμάτης Μαλέλης. Αυτό γράφει το (ανανεωμένο) e-tetradio που αναφέρει πως στόχος τους είναι να παρουσιαστούν (παν)έτοιμοι τον Σεπτέμβριο. Ηδη μιλούν με κόσμο και κλείνουν και συμφωνίες. Πρόθεση, λέει, της..
πλευράς Μαρινάκη είναι να χτυπήσει και να κατοχυρώσει από τις τράπεζες τον τίτλο του Mega, αλλά μόνο αυτόν, όχι μαζί με την ταινιοθήκη απαραιτήτως. Αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να πληρώσουν την εγγύηση και να αποκτήσουν το brand name. Στις βλέψεις του νέου σχήματος είναι να διεκδικήσει την 6η άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας, θα είναι ειδησεογραφικό κανάλι επομένως και όχι θεματικό.
Θυμίζουμε πως ο Σταμάτης Μαλέλης -όπως έγραψε το enimerosi24- απέκτησε πρόσφατα γραφειάρα με όλα τα κομφόρ στο υπόγειο του κτιρίου της Συγγρού το οποίο φιλοξενεί «Τα Νέα» και «Το Βήμα» καθώς και τα sites της εταιρίας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Β. Μαρινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.