ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Αγγέλης: “Συμμαχία ΝΔ-Κυβερνητικής Συσπείρωσης”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή
Με το καλημέρα σας στο νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
οι παρατάξεις των Ενωμένων Δημοσιογράφων και της Συσπείρωσης κατάφεραν να συμμαχήσουν στις πλάτες απλήρωτων εργαζομένων.
Ενώ οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα “Αυγή” ανέμεναν την απόφαση για προκήρυξη της 24ωρης απεργίας,  που έλαβαν στη γενική συνέλευση τους, ο εκλεγμένος με τη Συσπείρωση,  Σταύρος Καπακος, ψηφισε λευκό για την απεργία. Μαζί του συντάχθηκε αμέσως και η Μαρια Αντωνιαδου των Ενωμένων δημοσιογράφων, ακυρώνοντας ετσι την προηγούμενη απόφαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, να κηρύξει η ΠΟΕΣΥ την απεργία αφού δεν υπάρχει προεδρείο.
Η συμμαχια ΝΔ-Κυβερνητικης Συσπειρωσης φρόντισε να βρεθεί και η νομική κάλυψη για την ακύρωση της απεργιας! Με πρόσχημα ότι δεν υπάρχει ομοφωνία ακύρωσε τους εργαζόμενους της Αυγής, ενώ η πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ υπακούοντας στην συνδιαλλαγή φρόντισε να στείλει το εξώδικο της ακύρωσης!
Είναι φανερό πως οι δυο παρατάξεις στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ έχουν ήδη συμφωνήσει και συμμαχήσει για τι ακριβώς Ενωση Συντακτών θέλουν. Υποταγμένη σε εργοδότες, κόμματα και ιδιωτικά συμφέροντα στα ΜΜΕ….Πιθανολογείται λοιπόν πως  οι δύο τους “ετοιμάζουν” το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ.
Η Πρωτοβουλια για την Ανατροπή καταγγέλλει τη συνδιαλλαγή αυτή κι απαιτεί απο τα μέλη του νέου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να παρέμβουν άμεσα, στηρίζοντας την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Αυγή.
Καταγγέλλουμε  επίσης ότι   ανάλογα σχέδια ξεπούληματος ετοιμάζουν και για τον Πήγασο, μετά από δύο εβδομάδες απεργίας με διάφορα προσχήματα και ψεύτικες δικαιολογίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.