Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ρεκόρ αργόμισθων αποκαλύπτεται στον ΔΟΛ

Η σύζυγος πρώην – κορυφαίου, υπουργού του ΠΑΣΟΚ που συχνά πυκνά απασχολεί ακόμη και σήμερα με τις αντιδραστικές δηλώσεις του τα ΜΜΕ και εγκαλεί τον ελληνικό λαό για τη χρεοκοπία της χώρας… απολαμβάνει μια από τις δεκάδες αργομισθίες του ΔΟΛ που αποκαλύφθηκαν με τη μεταβίβαση του οργανισμού!
Η σύζυγος λοιπόν της πρώην υπουργάρας του ΠΑΣΟΚ -που μιλάει μονίμως με το δάχτυλο σηκωμένo- για πολλά χρόνια, όπως αποδεικνύεται, απολαμβάνει έναν παχυλό μισθό, χωρίς να έχει περάσει ούτε μια φορά την πόρτα της Μιχαλακοπούλου! Και για να μη γίνει καμία παρεξήγηση, η κυρία υπουργού δεν δουλεύει από.. το σπίτι και στέλνει τα κομμάτια της. Καμία σχέση! Η κυρία του κυρίου δεν έχει δουλέψει ποτέ ως δημοσιογράφος στα έντυπα του ΔΟΛ, αλλά παρόλα αυτά το όνομά της (και μάλιστα το πατρικό της) είναι κανονικά καταχωρημένο στις λίστες μισθοδοσίας!
Βεβαίως δεν είναι η μοναδική, υπάρχουν πολλά ακόμη μπουμπούκια στις περιβόητες λίστες… που εξηγούν πολλά για την πορεία του οργανισμού, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά!

- από το enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.